Orokbefogadott kutyak

Milyen öröm, látni egy boldog kutyát, amely otthont, gondozást és szeretetet talált… Nem igaz?
2012 szeptember 1-ig, az SOS Dogs Nagyvaradi kutyamenhelyrol 5.180 kutyát fogadtak örökbe.
2016 oktober 1-ig, 8.771 kutya talált gazdára, Bihar megyébol (Nagyvaradot is beleszámítva)

Legnagyobb része a kutyáknak a városban és a környékbeli helységekben talált gazdára, és egy része a határon túl, úgy mint Németország, Anglia, Hollandia, ahova a külföldi állatszeretok és a szponzoraink segítségével jutottak el

Nagyon sok külföldi állatbarát inkább egy otthontalan kutyának nyújt menedéket és gondviselést, minthogy hatalmas összegeket fizessen egy Pedigrees fajkutyáért.
Ezek az emberek jótékonysági gesztusként értelmezik a befogadást az olyan kutyákkal szemben, amelyek sorsverte helyzetbol voltak megmentve, esetleg elhagyva, kidobva, vagy bántalmazva voltak. Az ilyen kutyáknak, otthont, élelmet, menedéket, és ami a legfontosabb az állatok számára: jóságot, megbecsülést és szeretetet nyújtanak.

2016 szeptember-ben, Bihar megyebol 71 kutyat fogadtak orokbe: ezek-bol a kutyakbol, 2 kutya Bihar megye-ben talalt gazdara es 69 kutya kulfoldre, TRACES-el lett szalitva, es ott lettek orokbefogadva.

2016.Oktober-tol egeszen 2017 vegelyig kb 670 kutyus volt orokbefogadva, amibol 520 kulfoldon(Nemetorszag es Hollandia), es a tobbi 150 Bihar megyeben.

 2018 Januarlyaban, 31 kutyus volt orokbefogadva, amibol 18 kulfoldon es 13 Bihar megyeben