2016 julius 12 es 13-an, Robert Smith ur vendegeivel egygyutt meglatogattak a nyitott menhelyunket

2016 julius 12 es 13–an, foszponzoruk Robert Smith ur es nemet vendegei, Barbara Nauheim es Jasmin Ellger, Claudiu Dumitriu Brassoi ur kiseretevel meglatogattak a nyitott menhelyunket. Claudiu Dumitriu ur tavaly oktoberben mar jart a nyitott menhelyunkon es kifelyezte a csodalatat Robert Smith ur es az F.P.C.C. projektje irant.

Ez a mostani latogatas nem volt egy egyszeru latogatas, hanem egy 24 oras beszelgetes egy estleges kozremukodesrol es gyonyoru seta a szabad es boldog kutyak kisereteben, mezokon es erdokon keresztul.

Latogatoing velemenye szerint, Rober Smith ur es az F.P.C.C. egy hihetetlen teljesitmenyt ertek el, ami a kobor kutyak problemajat illeti, annak ellenere hogy allando nehéz helyzetekkel kuszkodtek a hatóságokkal, mivelhogy, azok mindig szabotálták őket.
Úgy vélték, hogy csodalatos dogok, amiket Robert Smith ur tet az elmúlt 20 évben, Romániabsn: az F.P.C.C. alapítvány letrehozasa, az Ivartalanittas & Visszahelyezes projektus beiktatasa, a Nagyváradi Kutyamenhely felepitese es fentartasa, más kisebb helysegekben altala megepitett menhelyek mukodtetese, mint Margitta, Belényes, Szalonta es a  nyitott menhely megalapitasa, gyönyörű erdők és mezők kozott, ahol 900 kutyá élvezi a kontrol alatt levo szabadságot és ahol nagyon jó életfeltételeket vannak nekik biztositva, a Campina és Mioveni-i sikeres Ivartalanitas & Visszahelyezes projektus lefojasa, anyagi tamogatasa a mobil klinika altal elvegzet tobb ezer ivartalanítás az ország egész területén, egy iskolai program beiktatasa, amelyik a gyerekeket az ivartalanitasnak a fontossagara tanitja és az emberi felelősségre a kutyakkal szemben és még sok más.
(Kepekert, kerjuk, latogassa meg a Fotogaleriat )